Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه تلویزیونی "خانه‌ای در تاریکی" به نویسندگی و کارگردانی سعید سلطانی از یازدهم اردیبهشت‌ماه همزمان با ششم ماه رمضان روی آنتن شبکه تماشا می‌رود. ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۹ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اخبار کوتاه رادیو و تلویزیون را در ادامه بخوانید:

فیلم کوتاه «پرستار» آماده پخش از تلویزیون می‌شود

 فیلم کوتاه «پرستار» به کارگردانی حسین دارابی و تهیه‌کنندگی محمدجواد موحد با اتمام فیلمبرداری در شرایط بهداشتی و تدوین اولیه، در حال حاضر مراحل فنی را می‌گذراند و به زودی برای پخش از تلویزیون آماده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پرستار» که مضمونی مرتبط با ماه رمضان و رشادت‌های جامعه پرستاران در زمینه بیماری کرونا دارد، روایتی کوتاه از یک پرستار دارد که درگیر بیماران مبتلا به کرونا است.

نقش اول این فیلم کوتاه را پانته‌آ میرفصیحی بازی کرده که سابقه کارگردانی و بازیگری تئاتر و سینما را در کارنامه خود دارد.

سایر عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از: تهیه کننده: محمدجواد موحد، نویسنده و کارگردان: حسین دارابی، مجری طرح: محمد علیزاده، مدیر تولید: حنیف عسگری، مدیر فیلمبرداری: پوریا پیشوایی، صدابردار: اکبر بعقوبی، تدوین: علی گورانی، صداگذار: رامین ابوالصدق، اصلاح رنگ: یحیی محمدعلی، طراح صحنه و لباس: علیرضا خلفی، دستیار کارگردان: علی شجاعی، بازیگران: پانته‌آ میرفصیحی، حنانه آجرلو، رادمهر رزمجو، عکاس: نوید جهرمی.

پاشایی‌ها در برنامه افطار تلویزیون؛ ملودی مرتضی با صدای مصطفی به دل نشست

آخرین ملودی مرتضی پاشایی، در برنامه خرمشهر با صدای برادرش مصطفی به "خرم‌شهر"  آمد؛ ویدیوکلیپ تیتراژ ابتدایی ویژه‌ برنامه «خرم شهر» با صدای مصطفی پاشایی و با شعری از حامد عسکری، تحت‌عنوان "لحظه ناب" منتشر شد.

علی رجبی تهیه کننده برنامه "خرم‌شهر" با اعلام این مطلب اضافه کرد: ملودی این اثر موسیقایی، آخرین‌ ساخته مرحوم مرتضی پاشایی است که توسط برادرش خوانده شده است. میکس و مسترینگ این موسیقی را سعید هامون بر عهده دارد و مهدی حسنی آن را تنظیم‌ کرده است.

وی افزود:کارگردانی ‌و ساخت ویدیوکلیپ‌ "لحظه ناب" را محمدامین افشاری برعهده داشته است. این کلیپ برای اولین بار در برنامه "خرم‌شهر" شبکه سلامت پخش شده است.

اولین برنامه "خرم‌‌شهر" روز 6 اردیبهشت روی آنتن رفت و بینندگان می‌توانند در روزهای ماه مبارک رمضان از ساعت 18:45 شاهد ویژه‌ برنامه افطار شبکه سلامت سیما باشند.

روزهای خوش رمضان، فرصتی برای همدلی

روز خوش سه شنبه 9 اردیبهشت ماه، ازدکتر صدرا (روانشناس و کارشناس خانواده ) دعوت کرده و ایشان در ادامه گفتگوی هفته گذشته خود پیرامون چگونگی و چرایی تعامل اعضاء خانواده در کشورهایی که همچنان ناچار به حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی و گذران بخش بیشتری از زمان خود در خانه‌اند گفت‌وگو می‌کند و بر همین اساس از برکات ماه رمضان در خصوص همدلی و تعامل بیشتر اعضاء خانواده با هم صحبت می‌شود.

همچنین علی نقی‌زاده ( پزشک و دارای بورد تخصصی طب ایرانی و مکمل، از وزارت بهداشت و درمان ) دیگر میهمان برنامه بوده که در مورد تغذیه مناسب روزه داران در ماه مبارک رمضان امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا نکته‌های مهمی را مطرح خواهند کرد.

ضمنا آموزش دسرهای ایرانی مناسب سحر و افطار همچون فرنی و شله زرد در بخش آشپزی ، سفر به گردشگاه‌های نقاط مختلف کشور در سفرنامه منظوم ، اجرای زنده موسیقی سریالهای ماه مبارک رمضان با حضور خواننده اثر که در سال‌های گذشته از شبکه جهانی جام جم به روی آنتن رفته ، معرفی کتاب و مروری بر آخرین اخبار متناسب با مخاطب فارسی زبان مقیم خارج کشور از دیگر بخش‌های روز خوش است.

مجریان این برنامه اردشیر منظم و کیمیا گیلانی بوده و امیرحسین رجبی هم اجرای بخش خبر برنامه را برعهده دارند.

روز خوش از دوشنبه تا جمعه ، ساعت 09:00 به وقت تهران برابر با ساعت 06:30 دقیقه به وقت وین از شبکه جهانی جام جم پخش می‌شود.

"خانه‌ای در تاریکی" روی آنتن شبکه تماشا

مجموعه تلویزیونی "خانه‌ای در تاریکی" به نویسندگی و کارگردانی سعید سلطانی از ششم ماه مبارک رمضان به روی آنتن شبکه تماشا می‌رود. شبکه تماشا از پنج شنبه 11 اردیبهشت و مصادف با ششم رمضان سریال «خانه ای در تاریکی» را در جدول پخش خود قرار داده است.

"خانه‌ای در تاریکی" به تهیه کنندگی اسماعیل عفیفه حکایت دختری است به نام ماه تابان که در ایل بختیاری بزرگ شده است . او از سال ها پیش در پی مفقود شدن پدر و مرگ مادرش، نزد پدربزرگش که رئیس ایل بختیاری است زندگی می‌کند.

عطاءالدوله پدربزرگ مادری ماه تابان پیکی را به دنبال او می‌فرستد تا به تهران برود. ماه تابان که همیشه آرزومند آگاه شدن از سرنوشت پدر بود، این موقعیت را فرصت مناسبی می‌داند و علی‌رغم مخالفت «حیدرخان» به تهران می‌رود. اما حضور او در خانه اشرافی «عطاء الدوله» به مذاق دیگر ساکنین خانه خوش نمی‌آید. حوادثی عجیب و باورنکردنی در انتظار ماه تابان است.

اتفاقات این سریال در سال‌های حدود 1307 به وقوع می‌پیوند.

سریال تلویزیونی "خانه‌ای در تاریکی" به ‌کارگردانی سعید سلطانی و در ژانر درام و تاریخی محصول سال 1382 است که از شبکه سه سیما پخش شده است.

سلطانی پیش از این سریال موفق و پرمخاطب "پس از باران" را ساخته بود.

لادن مستوفی، محمدعلی کشاورز، مجید مظفری، محمود پاک‌نیت، ثریا قاسمی، فرهاد اصلانی، فخری خوروش، سیما تیرانداز، اسماعیل شنگله، جلیل فرجاد، محرم زینال‌زاده، آتش تقی‌پور و فریده سپاه‌منصور از جمله بازیگرانی‌اند که در "خانه‌ای در تاریکی" به ایفای نقش پرداخته‌اند.

شاعران میهمان ضیافت افطار رهبر انقلاب به تلویزیون می آیندمیزگرد تسنیم با موضوع شفافیت مالی برنامه‌های صداوسیما/ از تقاضای 30میلیون برای مهمان‌شدن تا رقابت ناسالم شبکه‌های تلویزیون

"قرار آسمانی" در افطارهای ماه رمضان

در افطارهای ماه رمضان ویژه برنامه "قرار آسمانی" برای چهارمین سال متوالی به تهیه کنندگی حسین معصومی از شبکه رادیویی ایران پخش می‌شود.

معصومی درباره ویژگی‌های "قرار آسمانی" امسال گفت: این روزها در سایه کرونا مردم ایران تجربه جدیدی از همدلی و کمک به یکدیگر را امتحان کردند. ما هم در برنامه «قرار آسمانی» امسال تلاش می‌کنیم همت و همدلی مردم و گروه‌های بسیجی را که آغوش مهربانی به روی هم گشودند، روایت کنیم. در این برنامه 90 دقیقه ای هر روز به بیان مختلفی از مصادیق بهار همدلی و تجلی آن در سلامت معنوی خواهیم پرداخت.

وی درباره بخش "فرشتگان زمینی" برنامه توضیح داد: مهدیه پهلوانی گزارشگر برنامه هر شب به سراغ یکی مدافعان سلامت می‌رود که این روزها در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا مشغول خدمت به مردم هستند و هر افطار با یکی از آنها گفت‌وگو می‌کند. همچنین مهدی رستمی در بخش پیامک ها و تلفن های مردمی با مردم گفت‌وگو می‌کند و نقطه نظرات آنها را به اشتراک می‌گذارد.

این برنامه با اجرای حامد نجم الهدی همه روزه ساعت 19:30 از رادیو ایران پخش می‌شود.

انتهای پیام/

 

R1515/P/S4,1430/CT12 واژه های کاربردی مرتبط ماه مبارک رمضان تلویزیون رسانه ملی شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران شبکه سلامت شبکه تماشا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ماه مبارک رمضان تلویزیون رسانه ملی شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران شبکه سلامت شبکه تماشا ماه مبارک رمضان تلویزیون رسانه ملی رادیو شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران شبکه سلامت شبکه تماشا خانه ای در تاریکی ماه مبارک رمضان قرار آسمانی شبکه تماشا فیلم کوتاه ماه تابان ماه رمضان روی آنتن خرم شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۱۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد

اعتماد نوشت: بهنام تشکر به‌تازگی در برنامه «زودیاک» که در شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود، حضور یافته و از بازیگران اصلی است.

گفت‌وگوی زیر به این مناسبت با او انجام شده است.

دلیل حضورتان در برنامه زودیاک، علاقه به بازی مافیاست یا حضور در یک گیم شو به عنوان یک تجربه متفاوت در قالب تصویر؟

من بازی مافیا را دوست دارم و از اولین نفراتی بودم که در تلویزیون مافیا اجرا کردم و گاد بازی بودم. هرچه سری‌های جدیدتری از مافیا تولید شد، نقش‌های بیشتری روی کار آمد که برای من جذاب بود. زودیاک هم سناریوی جذاب و متفاوتی داشت و وقتی دوستان دعوت کردند تصمیم گرفتم که در برنامه زودیاک باشم.

گرداندن بازی مافیا را بیشتر دوست دارید یا بازی کردن را؟

گرداندن بازی را بیشتر دوست دارم. اینکه سفید باشم برایم لذتبخش‌تر است.

نظرتان در مورد مدل اجرا و گردانندگی محمد بحرانی در زودیاک چیست؟

محمد را خیلی زیاد دوست دارم و به نظرم در هر جایی که قرار می‌گیرد، مخاطب همراهش است. فکر می‌کنم در فصل اول زودیاک، کمی با احتیاط گرداندن بازی را پیش می‌برد و مراعات بازیکن‌ها را می‌کرد. اطمینان دارم که خودش هم به این فکر کرده و در فصل دوم، به تغییر مدل گردانندگی بازی فکر کرده است.

از تجربه کار در نمایش خانگی و تفاوتش با تلویزیون بگویید؟

من تقریبا جزو اولین نفراتی بودم که نمایش خانگی را با سریال ساخت ایران تجربه کردم. ساخت ایران اولین سریالی بود که به صورت دی وی دی منتشر شد. این دو مدیا، تفاوت‌های مشخصی دارند. محدودیت‌های صدا و سیما، فیلمنامه‌هایی که تثبیت می‌کند، ناظران پخشی که دارد با نمایش خانگی متفاوت است. فضای کار در پلتفرم‌ها راحت‌تر است و به این واسطه، کارگردان‌ها، نویسنده‌ها به تبع آن بازیگران دست‌شان در کار بازتر است. این‌ها مواردی است که همه می‌دانند و البته خیلی هم پیچیده نیست.

به عنوان کسی که بخش زیادی از تجربیات کاری‌اش را به نقش‌آفرینی در سریال‌های تلویزیون اختصاص داده، ممکن است که شما هم مثل خیلی‌ها، نگران حال این روز‌های تلویزیون باشید. از نظر شما تلویزیون چطور می‌تواند به وضعیت سابقش برگردد؟

تلویزیون باید به همه نظرات مردم توجه کند و برای همه اقشار مردم برنامه بسازد، نه فقط برای عده‌ای خاص. مدیران تلویزیون فعلی، تمرکزشان را بر چیز‌هایی گذاشته‌اند که فقط و فقط خودشان قبول دارند در حالی که خودشان هم خیلی خوب می‌دانند که بخش زیادی از مخاطب‌شان را از دست داده‌اند و به نظر می‌رسد که با این شیوه‌ای که پیش می‌روند، خیلی هم برای‌شان مهم نیست. امیدوارم که این مدیران عزیز، تجدیدنظری در روند سیاستگذاری‌شان داشته باشند که تلویزیون مثل دهه هشتاد یا حتی اوایل دهه نود، دوباره به اوج خودش برگردد و با سریال‌های پرطرفداری مثل ساختمان پزشکان و دودکش و باقی سریال‌های خوب و موفق، مردم و مخاطب را برای خودش حفظ کند. من فکر می‌کنم مردم هنوز هم انتظار دارند تلویزیون به رسانه اصلی و ملی همه افراد جامعه تبدیل شود.

به سریال ساختمان پزشکان اشاره کردید؛ تیم سازنده این سریال، تجربیات خوبی در تلویزیون رقم زدند. به نظرتان جای خالی چهره‌های دهه‌های قبل چقدر در تلویزیون احساس می‌شود؟

به نظرم بیشتر از جای خالی کسانی که در آن سریال‌ها یا برنامه‌ها کار می‌کردند، جای خالی برنامه‌های‌شان احساس می‌شود. این وضعیت، نتیجه مدل تصمیم‌گیری فعلی است. اتفاقا همان عوامل الان تجربیات‌شان بیشتر شده و ممکن است در شرایط مطلوب، خیلی بهتر از قبل کار کنند. باز هم تأکید می‌کنم که تصمیمات تلویزیون مهم است و به نظرم خیلی هم جرات و جسارت ویژه‌ای نمی‌خواهد. به هر حال آن برنامه‌ها و سریال‌های خیایان خلوت کن در همین تلویزیون، تولید و پخش شده‌اند.

ترجیح‌تان کار در فضای کمدی است یا جدی؟

در حال حاضر به فضای کمدی نمی‌توانم فکر کنم و راستش اصلا کمدی در من گم شده و دلایلش را هم همه می‌دانیم. اما به دور از شرایط فعلی، فضای جدی و درام را بیشتر دوست دارم.

دیگر خبرها

  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • شنیدن ملودی‌های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب است
  • شنیدن ملودی های شریف روی نُت «رعنا»/ موسیقی خوب برای سریال خوب
  • این صدا سال‌ها در رادیو درخشید/ یک نکته درباره «حشاشین»
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • این گزارشگر تا آخر عمر گاف نداد!
  • این گزارشگر تاکنون گاف نداده است!